tisdag 17 december 2013

Florida 2013

Startade vår Florida resa med Norwegians nya flyg, Dreamliner. Vi hade hört lite negativt om flyget, men vi har absolut inget att klaga över. Lika fint utanför fönstren ;) som inuti planet.
Innan vi åkte så  blev det en miss med travelpartner (som vi bokade igenom) det visade sig bara vara Albert som hade mat på sin biljett. .. men han sov när det var dags att förtära middagen så den delade vi andra tre på ;)
Sedan var det hur enkelt som helst att beställa snacks å dyl. Du beställde på monitorn som du hade på ryggstödet framför dig och drog även ditt betalkort där. Dock kom inte det du beställt därifrån utan det serverades av trevliga thailändare.
Hyrbil och sedan 30 min till  hotellet, Fort lauderdale beach resort.
Sov inte så gott då airconditionen var på för kallt, så dagen och speciellt kvällen har varit gäääspig. Mulet väder så vår första dag i Florida tillbringades på Sawgrass Mills, men jag är ingen shoppare..SÅ  mycket affärer och jag ledsnar ur..orkar inte prova och absolut inte stå i kö. Däremot är Emanuel bättre på att shoppa!

1 kommentar:

  1. Hej Veronica, Det finns en restaurang som heter Boston Lobster Feast. Där har de buffe för ca. 30 dollar...all-you-can-eat..typ. Det bästa med det hela är att de har hummer, så skippa buffe maten och gå direlt på hummern (som ingår i buffen) istället! Vi brukade åka dit, betala ca. 30 dollar per person och sedan äta 5 hummer var!! Kalla oss glupska men vi älskar hummer. Vad 99% som går dit gör är att de äter buffee som består av en massa billig mat och sedan tar EN hummer. Vi åt bara hummer och då är ju 30 dollar rena rama lyckan!!! Hoppas ni hittar restaurangen.
    Kram Anneli

    SvaraRadera