fredag 27 december 2013

FL dag 11

Grått och tjockt på hela himlen hela dagen och när vi åkte till Everglades så regnade det, men vi hade tur för när det var dags för oss att åka airboat så slutade det. Men hade det regnat så hade den ju tak.. Det finns hur många Everglades "parker" som helst, men den vi valde (Everglades Holiday Park) låg ca 45 minuter från vårt hotell och kostade för oss fyra ca 550 kr och då fick vi åka airboat ca 1 timme och se en kort krokodil show på ca 15 min. Det var precis lagomt för oss och vi fick se 3 krokodiler "live" så vi kände oss nöjda.
Tillbaks i Fort Lauderdale gick vi till en Pet shop för att handla något fränt plagg till Doris, men det fanns inget fränt nog.. Å, vad jag längtar efter henne nu <3
På väg hem så gick vi in på Gallerian, Macy's och jag hittade ögonfransnäringen Neulash som tom jag fick lite mer och längre fransar av. Lycka!
Ska börja använda den redan ikväll :)
Det blev alltså någon timmes promenad idag med :) Men vi snackar inte något power walk tempo precis..
Vi har också börjat packa lite smått för nu är det bara 2 dagar kvar, men på dag 2 är det utcheck och håll tummarna på att det är fint väder då, så att vi kan ligga vid poolen tills kl är 16.30 då vi beger oss till flygplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar