lördag 28 december 2013

FL dag 12

Då var vår sista "hela"dag slut, för imorgon kväll lyfter planet hem till Arlanda.
Det känns helt okey faktiskt, nu vill vi hem och som alltid är det sista dygnet bara en lång väntan :( Önskar att det bara var att knäppa med fingrarna och så var vi i Mora...
Förmiddagen pressade vi vid poolen och fick alla mina tre badpojkar med på bild :)
Var också tvungen att ta en bild från beachen upp mot vårt hotell så att ni kan se hur nära alla våra favvo ställen var. Hotellet är det stora vita huset rakt fram och Ocean Wiew Delight till vänster och även Red Dog Cantina (men närmare hotellet) och till höger Primati Brothers.
Sista middagen åts på ett nytt ställe som hette Mexican Cantina och det var bra synd att vi hittade dit sista kvällen. Vi beställde 4 Chicken fajitas och då blev vi rekommenderade att ta 3  om vi inte var super hungriga. Tur att servitrisen rekommenderade det, för vi  fick in 3 st stora gjutjärnspannor + massor med tortillas så det rymdes knappt på bordet och inte i våra magar heller = Doggy bag = frukost imorgon!
Avslutade också semesterns Plump turnering och vinnare blev: Jag! !
Nu är det packning och tack å god natt, utcheck kl 10 imorgon och vi räknar med sol och att vi få vara kvar vid poolen tills eftermiddagen. Blir drygt annars, då flyget lyfter kl 21.30 (för visst lyfter det, för nu har väl ändå Norwegians plan strulat klart?!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar