tisdag 6 oktober 2015

Linedance, apberget och stressätning.

Idag på idrotten var det linedance och polka på schemat och som ni förstår så var det INTE jag som höll i det... Skoj var det och övning ger färdighet...
Efter jobbet kom Emanuel och Emil strandvägen bort till mig för att gå upp till apberget och nog går man lite på spänn där med alla äckliga apor överallt!
Jag och Emanuel poserar :0
Vilar efter en massa trappor uppför. 
Delar med mig av ett kort på en apa.. 
På vägen hemåt så träffade vi på ett gäng valpar, inte alls lika läskiga som aporna.
Så underbart gulliga.
Men INTE friska, alldeles nyfödda och skabbiga.. Och det känns riktigt ledsamt :( 
Jag är ju en sån som skulle kunna ta hem och rädda allihopa.<3

Och så till stressätningen, när jag arbetade som kostrådgivare och hade klienter som ville bli av med överätning, ändra sitt ätbeteende etc så jobbade vi mycket med att hitta deras "triggers" hitta vad det var som fick dom att börja äta "fel saker" och äta för mycket och jag vet absolut vad min triggers är.. att jag äter too much och helt fel grejer när jag är stressad och nervös och idag hände det. Jag hyr mitt boende genom Airbnb.com och hyran ska dras varje månad från mitt betalkort och idag stod det att banken hade blockerat transaktionen och att bokningen annulleras om inte pengarna kom in. Och detta ska jag lösa när det är natt hemma i Sverige!?  Messar och ringer och lämnar meddelande till Ica Banken,  men innan allt hade löst sig så har jag vräkt i mig mat på "Ocean", styr fried nudels with chicken ( smakade? Vem vet, tuggade knappt..) och en Chang. Hemma kastade jag i mig en påse nötter och Oreo kakor...så jäkla onödigt, speciellt när jag är gluten känslig. Men lite konstigt är det, för vissa gånger går en öl bra, men kakor går aldrig bra! 
Tycker dock dom är schysta på "Ocean" som har tandborste till låns på toaletten ;) 

Det är Thailändare det! Som har sina personliga saker framme på jobbet så vem som helst egentligen kan bruka de..nu får vi hoppas att det inte är någon annan än ägaren som brukar tandborsten.
Stretch av hälsena och andra stela leder och ligament fick avsluta kvällen, i morgon är det dags för behandling igen på Hua Hin Physiotherapy clinic.
Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar