tisdag 7 januari 2014

Utrensningen har blivit nedtrappning/infasning...

Jag har ju gjort denna utrensning förr och då har jag kört i 4-5 dagar utan att "falla dit" och äta och mått underbart efteråt.
Det funkar inte riktigt denna gång, motivationen är alltså inte tillräcklig. Kanske kan jag skylla på att jag inte ätit som jag brukar de senaste veckorna, för mycket socker.. att jag har haft jetlag efter resan och att jag började mitt nya arbete idag och var lite nervös. När jag är stressad eller nervös/orolig äter jag mer och gärna fel. Har ni koll på vad som triggar igång ert ätandes?
Det är bra att ta reda på vad som utlöser det, för då är det lättare att göra något åt det.
Det blev i alla fall frukost-drinken och 2 drinkar till efter det, men efter att jag tagit löpbandet i 20 minuter och sedan Body Pump i 30 minuter blev det keso , hallon och nötter...Säger som jag sa igår: för lite drinkar! För att få i sig 6/dag så lär man dricka det minst var tredje timme och då tror jag inte att det blir lika lätt att falla dit. Dock ser jag nu dessa dagar som nedtrappning/ infasning till mina utrensningsdagar då jag tar dessa drinkar med bra, avgiftande näringsprodukter samt äter bra då jag äter :)
Länkar till information om dessa produkter.http://www.goforlife.se/produkter/chlorella dock använder jag just nu Chlorella i tablettform, men pulver är perfekt att blanda i drink/ smooties
Och att man kunde använda nässlor som Viagra visste inte jag...  eller kanske ;)http://www.ecoop.se/contents/sv/d23.html

Body Pump har jag inte kört på säkert 2 år och det kändes bra och skoj idag, nu hoppas jag som alltid att det känns lika bra de kommande dagarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar