Gårdagens middag - dagens frukost!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmdosmte7oTlLeE8DyVk9ASZtKHQCHh41oZJGm6m7GV-zKeloY_I1sGsqx5Q_oGRzMRgfJsAvu_iYwIQgcAv_rVdC09MNn0VdtI2uekgmUGJqY-jJQXpa15xkGhH_bYGeR_AeA93jueYky/s320/20131018_091034%5B1%5D.jpg) |
Älskar kålpudding, så jag åt den gärna till frukost idag
Recept Paleo kålpudding:
1 kg vitkål, strimlad/hyvlad
1,5 kg köttfärs (fick tag på krav och ekologisk till extra pris :))
1tsk salt
1 tsk Kockens köttfärskrydda
Svart peppar ( jag tog ca 15 drag på kvarnen)
2 msk buljong ( jag använder Biofoods utan jäst och socker)
8 dl vatten
Kokosfett att steka vitkål i och smörja formen med.
|
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghTcKalCISbU-2mFhaarV5hHb5c__zGOgaHeqQfLr4wA7XljG3bm52DnkhVNyU8snYL_d5xKNTnj0VaIy9GN0GNtCtvAc3eHODHbVXwrWWPc_sTAyQiPvNvOirp7zE_1OFWRvxIoCgzzps/s400/20131017_124300%5B1%5D.jpg) |
Bryn den strimlade vitkålen i omgångar och lägg ca 1/3 i botten på den smorda ugnsformen
|
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1CtkJONQ1KkYNdR-RNHCDL6Mu43sToVKW9QtumlEahJtdHGo5O5QAnhQxm_rkUmdDcVvY5h98bLBExztMjWiK_o4mWcbE0Uv8S_9snEh_XsjSDDt4UiH0nz9TA272epNUhfyo4_1hqDAv/s320/20131017_130342%5B1%5D.jpg) |
Blanda köttfärs, salt och kryddor samt resterande av den brynta vitkålen.
Lös upp buljongen i 8 dl vatten och blanda ner i köttfärsen.
Lägg allt i den smorda formen och grädda mitt i ugnen 175 grader i ca 50-60 min.
Säger bara MUMS!!
|
Hm..tro när jag ska lära mig att få texten som/där jag vill.. Argh!
SvaraRadera