onsdag 5 december 2018

Pausar lägenhetsfix idag.

Idag trodde vi att det skulle vara slutstäd av lägenheten och att vi kunde flytta in, men icke sa nicke! Idag visade det sig att det är Fathersday och då är det "solly it´s holliday" som gäller. (inte jag som stavat fel, många thailändare säger L isf R) Och därav blev det en ofrivillig men skön och behövlig paus från lägenhetsfixet. 

Så vi startade med god frukost på balkongen.  För vad sägs om solmogen mango, naturell yoghurt och solrosfrön?!  Så jädrans gott! Och en kopp go´kaffe från min bistrokanna så klart. Tänk att det är en sådan stor skillnad på mangon som vi köper i Sverige (import från Thailand?) och den som vi köper här. Den vi köper i Sverige har inte ens samma färg och form. Här är de gula eller gröna, inte blandat grön och röd som hemma. Nästa gång jag är i Sverige måste jag kolla var den kommer ifrån. Intresseklubben antecknar eller?! 😉
Sedan testade vi gymmet som hör till lägenhetshuset, typ hotellgym och vi önskar väl att det varit lite mer vikter etc.  Men bättre än inget och skönt att få gå på löpbandet en stund inomhus med AC. Och så var vi hungriga igen så vi åkte till stranden och åt lunch.

Palm beach, helt för oss själva.

Nam manao (Limevatten) och Papayasallad med fisk.


Kaffet efter maten köper vi längs vägen av denna glada kvinna.

Njuter av en Iced latte och en hel pool för oss själva.
Och visst levererades sängen igår, 2,5 timmar senare än vad som sagts.. så det blev inte till att sova i den. Men nu är den på plats iallafall.
Men vi fick mycket "på köpet" Glad för det, då denna madrass
kostade bra mycket mer än den vi har i Sverige.

Full service så klart.

Och tre kvitton att skriva på.
Nu är det tack och go´natt här. Sov gott när det blir dags i er ände. Var ni nu än befinner er
// V

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar