måndag 10 december 2018

Lägenheten så gott som klar.

Så gott som klar... Önskar att jag kunde skriva YES nu är lägenheten klar! Men att hitta en våningssäng med större underbädd var inte lätt och fick faktiskt ge upp. Vi fick lov att återigen ta en tur till Hua Hin och besöka Index livingroom. (Tur att Patrik kör bil i Thailand, hade blivit dyrt att behöva hyra bil med chaufför alla vändor som blivit) Men tror ni de hade någon hemma?! Nepp, fick beställa en som levereras på tisdagen efter att vi åkt hem 😒 Men som tur är så har vi fantastisk personal på condot som tar emot och monterar den åt oss. Likaså så fattas det fortfarande gardiner i sovrummen. Men dom sätts också upp av kvinnan, Jeab som syr dom. Allt löser sig till slut. Speciellt här i Thailand.


Tar mitt pick å pack och flyttar ut från skolan 😉
Fördelen med att vara återvändade pedagog är att man kan lämna saker mellan säsongerna. Men väskan blir snart lite för stor..

Vardagsrummet

Ingen TV i Thailand, mrs Nuch hantverk får pryda TVbänken istället 




Masterbedroom

Här fattas det allt lite mökläggningsgardiner


Toaletten som tillhör masterbedroom

Köksdelen

Nu lagar vi mat hemma 😉

Ett sovrum som inte visas upp på bild ännu alltså, men det kommer som sagt att bli galet fint det också!

Nu låser vi igen dörren och tar med äldsta sonen Emanuel till BKK och Khaosan Road. Riktigt skoj att Emanuel som är ute på backpacking i Thailand stannade till hos oss och att vi nu fått några dagar tillsammans innan jag och Patrik åker hem till Sverige.

Kramen på er alla! // V

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar