söndag 29 januari 2017

Fegade inte ur, 8 mil på cykel !

Sjukt stolt över mig själv, i fredagskväll var jag sååå nära att fega ur på en cykeltur med ett gäng cyklister här i Huay Yang. Tänkte som så att kanske borde jag ha testat min kropp och kondis innan jag sa att jag gärna hänger på t.o.r till Pratchuap , ca 7 mil. ( som visade sig bli nästan 8 mil) 
Jag har ju trots allt inte tränat kondis på ett år, pga min häl och har ju bara en Thai MTB... och i ärlighetens namn så ville jag nog inte bli varsko att min kondis/fysik inte är som jag vill... hade värsta ågren..kom på en massa ursäkter för att kasta in handduken, men insåg tillslut, varför då?! 
Det är som det är och jag ville verkligen ha sällskap och jag ville hitta dit utan att behöva cykla på motorvägen hela sträckan och vi hade bestämt lördag kl 08.30 vid gymmet och jag hade inga kontaktuppgifter, så kunde inte meddela att jag inte skulle dyka upp. 
Så jag slutade fjanta mig och ställde kl på 07.00 och såg till att få en rejäl frulle,ett toabesök och fick en fantastiskt bra dag! 
Oddvar pumpar både sin och min cykel.
Första stoppet efter 2 km uppför, puh! Men jag blir lite glad, min puls sjunker fort - yes! 
Jag och Oddvar tycker att det går bra det här. 
"Rulle" är inne å handlar nödproviant åt Oddvar som inte alls håller med att han ätit dålig frulle.
När vi står där, kommer Pernille med familj som är på väg till Burmamarknaden.
Så Pernille får agera fotograf så att hela gänget får bli med på kort.
Inser att de andras cyklar är roligare än min... och vi besöker en cykelaffär i Pratchuap. Det blir nog en ny cykel inom snar framtid.
Fint tempel på berget som besöks en annan gång.
Lunchtime, Rulle å Oddvar tuggar..! ( slänger käft 😉)
Rulles kompis Will från Canada anslöt och åt lunch med oss.
Och när jag var hemma efter nästan 8 mil, törstig och trött så var jag utlåst.. men hade ett rart sms från Patrik att han packat min bikini och sarong och att de låg på Umporn och solade å badade. Hm... några km till med cykel alltså... not! Cyklade dock 200 m till restaurangen Sau's och fick både vätskepåfyllning och ett fantastiskt möte med Mats och Sau som äger restaurangen. Världen är bra liten, Mats kommer från Sollerön 😀
Sjukt stolt! Inte för att jag fixade alla dessa mil idag, utan för att jag vågade -trots att jag inte visste om jag skulle fixa't! 

Kramen på er alla!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar