söndag 18 februari 2018

Söndag i paradiset #träning #flätor #massage

Hej igen!

Mitt bloggande är inte prio ett som ni märker..
Men just nu är klockan 17.20 här i Huay Yang och jag bara ”är” i soffan på altanen. Det är så underbart att jag har lärt mig det! Det är faktiskt inte helt enkelt när man har en inbyggd duracellkanin  kroppen...
Solen är snart på väg ner och är som skönast och poolen porlar så där skönt avslappnande och jag tänkte dela med mig av min sköna söndag, i paradiset!

Vaknade galet tidigt för att vara en söndagmorgon, men somnar man innan kl 21 i soffan (händer alltså även här...) så vaknar man pigg i ottan. Så jag klev upp och började boka bilar mm inför V’s hälsa o helhets Må bra/träningsresor till Spanien i vår. Det är riktigt skoj att det flyter på så bra med dessa resor :) Dags att börja planera för hösten också!

När Patrik också slagit upp sina blå så blev det ett bröst kontra ryggpass
på områdets gym. Van Ravi har ett litet gym som får duga ibland, Chang Corner som är Huay Yangs "riktiga" och enda gym är tyvärr under all kritik..

Inte ofta det är andra på gymmet...

Sedan efter en frukost som bestod av en stor kopp kaffe ( jag längtar sååå efter svenskt bryggkaffe, vill ha NU!!!) bananpannkaka, cashewnötter och Nutella (är ju trots allt helg...) fick jag för mig att göra flätor...


200 bath senare är jag så här fin!

Lunch och lite solstolshäng blev det på Umporn, ett av våra favvoställen här i Huay Yang.




Patrik beställer hela menyn. Konstigt va?! ;) 



Som sagt, det är trots allt helg.. därav min Coca Cola zero.


Jag brukar ha en regel...bara Nutella och Coca Cola light på semestern. Hm, helt plötsligt så är regeln "bara" på helgerna. Men rackarns vad jag njuter!

Här diskas det.

Här pruttas det.

Här vilas det.

Och vad vore en helg utan massage?! På Tim´s massage är tjejerna välutbildade och dom vet vad dom gör = vi bokade en massage imorgon med...



Men imorgon, efter mitt boxpass så blir det "bau bau" herbal och fotmassage. Det innebär en mjuk massage med varma ört"kuddar" som sedan avslutas med fotmassage. Det ser jag fram emot, idag hittades alldeles för många onda muskelknutor.... Jag har hört "good pain" alldeles för många gånger under massagen idag.

Så här ser vi? ut när vi njuter av kvällssolen
och de goda grillade bananerna.
Det är typ sticky rice med banan inuti som 
paketeras i bananblad och sedan grillas. Mums!

Nu har solen gått ner och det är dags att bege sig ut och äta middag. Önskar er alla en fortsatt trevlig söndag!

Kramen // V

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar