tisdag 1 november 2016

Mys med Albert och healing på Mall Of Scandinavia.

Jag och Albert åkte till Stockholm ett dygn för att umgås lite innan jag åker till Thailand.
Vi åkte till Stockholm på fredag kl 06.43 och hem till Mora igen lördag kl 09.45. Lagomt  hemma igen för att Albert skulle hinna spela innebandymatch både på lördag och söndag.
Och det gjorde han som vanligt med bravur. Shit vad duktig han är min kille, stolt mamma :)
Vi startade med att checka in på Radisson Blu Waterfront ,vi ville ha nära till T -centralen så att jag slapp hoppa runt på kryckorna så mycket. Läget var helt perfekt och vi tog pendeln till MOS. Fördelen med en storstad är att man kan gå på bio redan kl 15, det kan man inte i Mora (jo, kanske någon enstaka gång och då är det matiné...)
 
Vi såg på Inferno och moffade godis.
 VIP salongen kan rekomenderas och filmen var också bra.
 
 
När vi sedan gick och tittade i affärer så kom det fram två engelsktalande killar och frågade om jag hade ont, eftersom jag hoppade på kryckor. De berättade att de var troende och var i Sverige i några dagar och undrade om de kunde få be för mig, Det hade visat sig att människor som de gjort det för hade fått mindre smärta. Självklart fick dom det :) Jag trodde att dom skulle typ gå hem och be för mig, men de böjer sig ner och håller sina händer några millimeter ovanför min häl och tackar läkaren som utfört operationen mm. Tyvär så kände jag inget och killarna såg lite besvikna ut så jag sa att det kändes dock lite skönt så de fick gärna pröva igen. Blev inte av med smärtan, men kände energier ;) och kastade kryckorna senare på kvällen, bildbevis längre ner.
 
Riktigt fin Dinnerbuffé 295kr, kan verkligen rekomenderas!

Vårt perfekta boende.

Healad eller inte, from här har jag lagt undan kryckorna.

Fick lov att knäppa upp byxorna efter all mat på Olearys.

Frukostbuffén gick inte heller av för hackor!

No, comments... Nutella fanns också :)



Min goa son :)


Efter god frulle blev det tåg hem till Mora. Ett intensivt och härligt dygn med en av de bästa  <3
Kramen på er // Veronica