tisdag 15 mars 2016

Hua Hin Hills Vineyard

Som sagt så ligger jag efter med mitt bloggande, men nu när pedagogerna åker hem en efter en så har jag lite tid övers ;)
En söndag för några veckor sedan så tog kollegor + vänner en minibuss till Hua Hins vingård, det tog kanske 30 min från centala HH och var en trevlig söndagsutflykt. Sällskapet var trevligt och maten god, men vinet si så där och inte så jätte mycket precis att titta på, så rekommenderar stället till just en söndagslunch :)

Hela gänget :)

Lena och jag

Ljuger väl om nå´t.... ;)




tomt i tunnan :(

söndag 6 mars 2016

De som aldrig skulle hälsa på... :)

Ja, nu är det bra länge sedan jag bloggade. Och jag som har galet mycket upplevelser och kort i kameran som jag vill dela med mig av.. Så jag börjar väl med det som ligger både närmast i tiden och hjärtat.
Jag har haft besök här i Hua Hin, först kom mor, far och syster på snabbvisit. För få dagar enligt mig för att hinna varva ner och börja uppleva saker, men de var nöjda och det är huvudsaken! Verkligen huvudsaken, jag är sjukt nöjd/glad över att de kom ner överhuvudtaget för när jag tackat jag till min tjänst här i Hua Hin så var det första de sa inte "gratis"  utan "vi kommer inte ner och hälsar på" Så stor eloge till min syster som fick med sig dom. Sedan anslöt min kompis Åsa med sin dotter Maja och det allra allra bästa med det var att Albert var med!! Helt underbart att få umgås med honom efter arbetet och prata med honom halva nätterna och somna till hans spellista på Spotify. Tufft när han åkte, men jag har blivit bra på att njuta av godbitarna och ser till dom istället för det tråkiga och tunga. Och nu när jag skriver detta ringer han och säger att resan gått bra från Bangkok och att nu är det bara några timmars väntan i Helsingfors innan han hoppar på sista flyget mot Arlanda. Stor kille jag fått - gick bara lite fort ;)
Syster, far och mor hyrde cyklar i några dagar. Verkligen bra gjort att redan dag1 cykla några timmar i värmen.

Äntligen fick jag med mig några upp och in i Mangroveträsket. ;)Tror faktiskt att det är Thailands största mangrove träsk som finns söder om Hua Hin.

Mamma ville också upp och in i träsket...

Svårt med selfies ;)



Så här fin i håret blir man när syster yster är på plats:)

Fler än jag som får flätor.

Njuter på mitt favvoställe, marknaden bredvid Cicada market.

Dags för hemfärd, dock inte för Albert :)

Albert på väg till apberget i ny outfit.

Snygga är vi!

Albert med mig på after work :)

Jag har många bra restauranger på "min" gata, älskar a´la Thaistyle.

Väntar på taxin, dags att åka hem. Tiden går fort när man har kul!