tisdag 7 juli 2015

Foreverliving och Dulce de Leche Brownies

Sommar och regn i massor i dag, då är jag glad att jag tog möjligheten att bli FBO (Forever Business Owner) i Foreverliving.
Jag bestämmer själv, när, var och hur mycket jag vill arbeta -samtidigt som jag hjälper människor till bättre hälsa och bättre ekonomi! <3 Hur bra känns inte det?!
Jag är utbildad friskvårdskonsult och kostrådgivare och har kunskapen att bara vilja ha det bästa till mig, mina nära och kära och är sjukt stolt över att kunna rekommendera världsledande aloeveraprodukter till alla i min närhet. Och jag vet vad jag snackar om, jag har använt aloe både på insidan och utsidan i 10 år
Jag arbetar alltså med världsledande aloe produkter, utbildning och ledarskap, hjälper företaget med tillväxt och kanske är du liksom jag intresserad av välmående, träning, hälsa och kanske vill du ha produkterna till inköpspris? eller en extra inkomst ? eller kanske tom en ny karriär?!
Valet är helt och hållet ditt. Du kan alltså också få samma möjlighet som jag blev erbjuden (och tog) och sedan är det helt och hållet upp till dig vad du gör med den. Visst låter det intressant?! Tveka inte utan hör av dig till mig på messinger eller veronica.ostman@telia.com
Och när man bestämmer själv över sin arbetstid så kan man göra som jag gjorde idag, jag tog en låång rast och bakade. Dess värre kan jag med min gluten och IBS mage inte äta av dessa, men några andra kan få njuta av dem. Och inte är receptet eget heller, utan kommer härifrån:
http://matochbakverkstan.se/2012/08/29/dulce-de-leche-brownies/


Lägg till bildtext

söndag 5 juli 2015

Chalet des Pyramides

Näst sista dagen och vi var lite lata, så vi tog bilen till le Mont (bara någon km ifrån lägenheten) men det var mycket uppför till Chalet des Pyramides och vi ville verkligen upp dit (har sett dit upp från vår säng varje morgon och "trånat", det ligger så läckert precis vid glaciären) och vi vill även orka fortsätta till Mont Corbeau så vi tog bilen som sagt. Jag och Janne knatade på i bra tempo (vi går ca 30-40 min fortare än vad det är beräknat på skyltarna) och väl uppe vid huset på Chalet des Pyramides köpte jag ett underbart gott glas coca cola (japp, det är sant) för 30 spänn. 30 spänn kan verka dyrt, men med tanke på han som arbetade där och hans väg till arbetet varje morgon och om det är han som burit med sig denna så var det billigt! Vi satte oss och njöt av utsikten medans vi väntade på Lisbeth och Christer, men vi fick ge upp för det blev molnigt och kallt. Första gången vi frös under dessa dagar. Så vi gick neråt och tur var det, för de hade vänt vid...? huset nedanför. Så rundturen över Mont Corbeau lär bli nästa gång, för absolut att det blir en nästa gång.
 Vi vandrade ända hem till lägenheten och åt en "tömma kylskåps middag" och började packa för morgondagens hemresa. Det har varit en fantastisk resa med perfekt läge på boendet med typ gång avstånd till det mesta och trevligt resesällskap!